Градови СрбијеНовости

Пријавите се на виртуелни сајам запошљавања у организацији НЗС

Национална Служба за Запошљавање (НСЗ) организује иновативни Виртуелни Сајам Запошљавања, пружајући незапосленима јединствену прилику да пронађу посао путем онлине платформе која омогућава директну интеракцију са послодавцима.

Виртуелни сајам ће се одржати онлајн у четвртак, 30. новембра 2023. године, од 10:00 до 16:00 часова.

Сви заинтересовани могу се регистровати на платформи www.nsz-virtuelnisajam.rs Ова иницијатива НСЗ пружа могућност учешћа свим незапосленим лицима, без обзира да ли су тренутно на евиденцији НСЗ. Сам поступак регистрације је једноставан, а регистровани корисници добијају лични налог за приступ платформи, уз поштовање политике приватности.

Виртуелни сајам запошљавања омогућава директну комуникацију са представницима различитих компанија које ће учествовати на платформи. Кроз опцију чета (chat), корисници ће моћи постављати питања, разговарати о могућностима запошљавања, и чак се пријавити на отворене радне позиције.

Ова иницијатива НСЗ, која се спроводи уз подршку Немачке развојне сарадње преко Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit GIZ. , представља савремени приступ запошљавању који олакшава повезивање незапослених и послодаваца на једноставан и ефикасан начин. Ово је прилика да тражиоци посла активно учествују у процесу запошљавања, сазнају корисне информације о састављању радне биографије (ЦВ) и пратеће документације, те се пријаве на послове који су у складу са њиховим интересовањима и вештинама.

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *