Градови СрбијеНовости

Пријављивање за бесплатне студентске картице почиње данас

Министар финансија Синиша Мали обавестио је јавност да данас започиње пријављивање студената за бесплатне студентске картице које ће бити доступне на државним и приватним факултетима, укључујући Универзитет у Новом Пазару и Косовску Митровицу. Укупно ће око 240.000 студената имати право на ову повластицу.

Ове студентске картице ће бити изузетно корисне јер ће студентима омогућити да бесплатно одржавају своје рачуне, а такође ће им бити издати и платни картице. Овај потез је део иницијативе Министарства финансија да пружи подршку студентској популацији и унапреди њихову свакодневницу.

Министар Мали такође је изјавио да ће корисници ових картица моћи да остваре различите попусте, укључујући 10% попуста на авионске карте код компаније Ер Србија и 20% попуста у Србијавозу. Такође, Министарство финансија ради на осигуравању додатних погодности у књижарама, супермаркетима, осигуравајућим кућама и другим институцијама, како би побољшало животне услове и финансијску ситуацију студената.

Млади људи који желе да искористе ову јединствену прилику требало би да се правовремено пријаве за студентске картице и искористе низ бенефиција које оне нуде. Ове картице представљају корак ка подршци студентској заједници и унапређењу њиховог свакодневног живота.

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *