Градови СрбијеНовости

Пријем грађана код председника општине Деспотовац

Општина Деспотовац наставља са праксом отвореног дијалога између локалне управе и грађана, омогућавајући им директну комуникацију са председником општине, др Златком Марјановићем.

Сваки грађанин који жели да изнесе своје сугестије, проблеме или идеје за унапређење живота у општини има прилику да се састане са председником општине. Пријем грађана организује се у кабинету председника, а термини се заказују путем телефона на број 035611117.

Ова иницијатива представља наставак ангажмана локалне управе на побољшању услова живота у заједници, пружајући грађанима могућност директног утицаја на процесе доношења одлука. Кроз отворену комуникацију и слушање потреба грађана, Општина Деспотовац тежи да створи окружење које ће одражавати интересе и потребе целокупне заједнице.

Ова пракса пријема грађана код председника општине оснажује партиципативну демократију, подстичући активно учешће грађана у креирању локалних политика и пројеката. Такође, омогућава брзу реакцију на конкретне проблеме и изазове са којима се грађани суочавају у свакодневном животу.

Председник Општине Деспотовац, др Златко Марјановић, изражава своју посвећеност да служи интересима грађана и наставља да ради на унапређењу квалитета живота у општини, узимајући у обзир њихове ставове, сугестије и потребе.

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *