Градови СрбијеНовости

Приказивање филма „Недеља“ у Центру за културу Деспотовац – 07. фебруар 2024.

У среду, 07. фебруара 2024. године, љубитељи филма и музике имаће прилику да уживају у приказивању филма „Недеља“ у Сали Центра за културу „Свети Стефан, Деспот српски“. Филм ће бити приказан у три термина – први почиње у 15:00 часова, затим у 17:30 часова, и последњи термин је у 20:00 часова.

„Недеља“: Приказивање живота Џеја Рамадановског

Филм „Недеља“ представља изузетно емотиван и инспиративан приказ живота једног од најомиљенијих певача на овим просторима, Џеја Рамадановског. Инспирисан истинитим догађајима, филм пружа дубок увид у живот Џеја, пратећи га од најраније младости до великог успеха који је постигао током своје каријере. Кроз ову причу, посетиоци ће имати прилику да се приближе уметнику, његовим личним изазовима и професионалним успонима.

Улазнице за пројекцију филма „Недеља“ доступне су за куповину у Центру за културу „Свети Стефан, Деспот српски“ пре самог почетка сваке пројекције. Цена улазнице износи 400 динара, а посетиоци ће имати прилику да уживају у филму који обећава не само добар провод већ и дубоке емотивне доживљаје.

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *