Градови СрбијеНовости

Привремено затварање раскрснице у центру Параћина због реконструкције: Детаљи и режим саобраћаја

Од среде, 27. марта, па у наредних 14 дана, за саобраћај ће бити затворена раскрсница улица Томе Живановића, Мајора Марка и Бранка Крсмановића, услед реконструкције приступних саобраћајница моста који је тренутно у фази изградње.

Овом реконструкцијом се утврђује следећи режим саобраћаја:

  • Сав саобраћај (осим теретног) ће бити преусмерен на улице Владике Николаја Велимировића, Михајла Илића Куље и Његошеву.
  • Теретни саобраћај ће се преусмеравати и обављаће се улицама Царице Милице, Краља Милутина, Стефана Лазаревића, Стришка, Видовданска, Ђурађа Бранковића, Франше Д’Епереа и Врапчанском.

Стајалиште јавног превоза путника испред некадашње штампарије неће бити у функцији у наведеном временском периоду, док ће се остали превоз путника обављати по утврђеном и важећем реду вожње.

Возачи су обавезни да поштују привремену саобраћајну сигнализацију и не паркирају или остављају возила, посебно у улицама Боре Петровића, Поенкареовој, Његошевој, Владике Николаја Велимировића и Михајла Илића Куље, с обзиром да ће се и линије јавног превоза путника привремено обављати улицом Владике Николаја Велимировића и улицом Поенкареовом. У случају ометања саобраћаја, надлежне службе ће вршити појачану контролу и спровођење санкција.

Извођач радова је предузеће АД „Путеви“ Ужице.

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *