Градови СрбијеНовостиТуризам

Промоција Туристичке понуде општине Параћин на РТС-у: Шареница открива лепоте локалне културе и традиције

Узбудљиви тренуци очекују гледаоце предстојећег викенда када ће емисија Шареница на РТС-у посветити посебну пажњу туристичкој понуди општине Параћин. Емитовање је планирано од 9 часова, обећавајући узбудљиву авантуру кроз богатство локалних атракција и културне баштине.

Општина Параћин, смештена у срцу Србије, поноси се својом разноврсном туристичком понудом, а Шареница ће пружити гледаоцима јединствену прилику да истраже чаролију овог питорескног региона. Током емисије, истраживаћемо локалне знаменитости, природне лепоте и богату историју која чини ову дестинацију посебном.

Посебан гост у емисији биће Културно-уметничко друштво „Спасовдански вез“ из Дреновца, чије ће извођење допринети шарму програма. Наступ овог фолклорног ансамбла доноси аутентичност и традиционалну атмосферу, представљајући део културне баштине Параћина.

Гледаоци ће имати прилику да се упусте у виртуелно путовање кроз локалне атракције, туристичке дестинације и да сазнају више о занимљивостима које Параћин чине јединственим местом за посету. Туристички водичи ће делити савете о најбољим местима за обилазак, укусној храни која карактерише регион, као и о културним дешавањима која се одвијају током године.

Не пропустите прилику да откријете све чари општине Параћин у емисији Шареница на РТС-у, где се традиција, култура и туризам спајају како би пружили незабораван доживљај.

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *