Градови СрбијеНовости

Реконструкција пешачке зоне у Свилајнцу унапређује градски центар

У току је реконструкција преосталог дела пешачке зоне код Трга Маре Ресавкиње у Свилајнцу, где се тренутно изводе финални радови. Овај пројекат, који је обишао председник општине Свилајнац, Предраг Милановић, одвија се уз добре временске прилике које су омогућиле да се посао заврши у предвиђеном року.

„Почетком следеће недеље крећемо да реконструишемо и Пасаж код робне куће. План је да до половине маја завршимо цео доњи део, а од септембра да се ради и горњи. Тако ћемо, заједно са Кривом чаршијом, добити једну комплетну целину, у коју неће морати да се улаже сигурно наредних неколико деценија“, изјавио је Милановић.

Председник општине Свилајнац одржао је састанак са власницима локала у „Пасажу“ код робне куће, поводом најављене реконструкције. Власници локала и фирме сагласни су да ће након реконструкције, која обухвата и водоводне инсталације и преуређење целог комплекса, овај простор добити нови сјај и већу функционалност, пружајући тако још боље услове за рад и живот грађанима Свилајнца.

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *