Градови СрбијеНовостиСело

Рековац добија тениски терен

Општина Рековац је од Министарства омладине и спорта добила 3.000.000 динара за изградњу тениског терена Основне школе ”Светозар Марковић” у Рековцу.
“За наведени пројекат смо конкурисали уз помоћ наше Канцеларије за младе и добили средства код министарства а преко програма и пројеката за подршку јединицама локалне самоуправе у спровођењу омладинске политике на локалном нивоу! Овом приликом желим да се захвалим Министартву омладине и спорта и министру Вањи Удовичићу који су показали велико разумевање за наше потребе и од једног дела Рековца који је био напуштен добили смо спортски комплекс за нашу децу и омладину!!! Подсетићу, пре тениског терена Министартво омладине и спорта је са општином Рековац финансирало фудбалски и кошаркашки терен који се налазе управо где и будући тениски терен.” казао је председник општине Рековац др Александар Ђорђевић.

Foto: Portal 035

Општина Рековац учествовала је у суфинансирању овог програма „Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства“.

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *