Градови СрбијеДомаћи производиНовости

Сабор виноградара и винара у Рековцу – Прилика за славље и такмичење

У амфитеатру Пољопривредно-ветеринарске школе са домом ученика у Рековцу, 13. фебруара, с почетком у 10 часова, одржаће се осми по реду Сабор Виноградара и Винара. Овај догађај окупиће љубитеље вина, виноградаре и винаре из региона, пружајући им прилику за заједничко дружење, размену искустава, али и за такмичење у категорији малих подрума.

Сабор ће бити отворен за све посетиоце, како стручњаке тако и љубитеље вина, пружајући им јединствену прилику да дегустирају разноврсна вина, сазнају више о производњи и технологијама, те уживају у атмосфери посвећеној виноградарству.

Важно је нагласити да је рок за пријаву такмичара и предају вина заказан до 9. фебруара 2024. године. Очекује се да ће такмичење у категорији малих подрума донети узбудљиву конкуренцију и издвојити најбоље међу локалним виноградарима.

Овај сабор представља не само прилику за промоцију вина и виноградарства у Рековцу већ и за јачање заједнице винара, подстицање иновација и подизање свести о значају ове традиционалне делатности. Сви заинтересовани су добродошли да се придруже овом свечаном догађају, делећи радост у заједништву виноградарске и винарске струке.

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *