Градови СрбијеНовости

Сајам запошљавања ове суботе у Свилајнцу

Слободна зона Свилајнац у сарадњи са Националном службом за запошљавање организоваће регионални Сајам запошљавања у суботу, 28. маја, од 10 до 14 сати у спортској хали у Свилајнцу.

Понуде за посао за преко 350 радника представиће више од 20 свилајначких домаћих и страних компанија, које стално шире своје производне капацитете.

Свилајначким привредницима потребан је већи број радника са високом стручном спремом, попут инжењера електронике, грађевинрства ,машинства, прераде дрвета, процесних и инжењера за 3д штампаче, програмера, дипломираних економиста, филолога, технолога прехрамбене индустрије, стоматолога, струковних медицинских сестара, али и тим лидера, оператера у монтажи,производњи, магацину и одржавању, оператера на цмц машинама, као и магиоционера, бравара, виљушкариста, машинбравара, вариоца, столара, водоинсталатера, конобара, кувара, пекара…

Општина Свилајнац учествовала је у суфинансирању овог програма „Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства“.

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *