Градови СрбијеЕко свестНовости

Стазама природе 2024

Trail стаза дуга 10 km i ОЦР полигон sa 20 препрека биће одржани на манифестацији Стазама природе 2024. Почетак трке је заказан за 10:30 часова на Грзи, Параћин. Преузимање стартних пакета за такмичаре из Параћина и ближе околине биће могуће 14. јуна од 16 до 20 часова у теретани „Арена“ у Параћину. Такмичари могу преузети стартне пакете на дан трке, од 8 до 9:30 часова, на Грзи.

Стартни пакет садржи дрес “Стезама природе”, финишерску медаљу, ранац “Стазама природе”, Jaffa слаткиш, Powerade напитак, Роса воду, Витез кикирики, Имлек протеин, homemade медењак, купон за оброк након трке, GPS чип за праћење на стази и мерење времена, и онлајн диплому.

Победнички пакет садржи све из стартног пакета, уз победнички пехар за прво, друго и треће место у мушкој и женској категорији, преноћиште са доручком за две особе у хотелу “Колиба” за прво место у мушкој и женској категорији, На екс витамински

пакет производа, домаћу дуњу Подрум Јовановић, домаће вино Подрум Рајић, пакет боровница Газдинства Нешић и пакет производа Месне индустрије Петковић.

Стаза је средње тежине, са јаким успоном на првом километру и спустом средње тежине на деветом километру. На стази ће се налазити три окрепне станице: на 2. километру, на 6. километру и на 9. километру. Присутни ће бити припадници Црвеног крста Параћин, Горске службе спасавања Србије и Добровољног ватрогасног друштва Параћин.

Такмичари треба да се легитимишу и потпишу Сагласност о учешћу у трци на сопствену одговорност, те изјаву да се осећају спремно и здраво и да не болују од озбиљних кардиоваскуларних болести које могу угрозити њихово здравље учешћем у догађају.

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *