Градови СрбијеНовости

Свечана додела награда најбољим ученицима општине Свилајнац

У свечаној атмосфери, општина Свилајнац је доделила награде најбољим ученицима за изузетне резултате постигнуте током школске 2023-2024. године. Поносни смо на наше ученике који су се истакли својим радом и трудом.

Немања Миловановић, ученик 3. разреда, освојио је прво место из математике на окружном такмичењу, док је Софија Некић, ученица 5. разреда, освојила треће место из биологије. Јелена Велисављевић, ученица 8. разреда, добитница је престижне Вукове дипломе за изузетне академске резултате и проглашена је учеником генерације за своје свеукупне изванредне успехе и залагање.

Ученицима, родитељима и наставницима обратила се заменик председника општине Свилајнац Драгана Радевић, која је честитала на успеху који су у претходних годину дана остварили наши ученици у школи и на многобројним такмичењима широм Србије.

Подељено је више од 100 награда, а међу њима су били добитници са републичких, међуокружних и окружних такмичења, као и носиоци Вукове дипломе и ђаци генерација.

У овој свечаној атмосфери, понос и радост испунили су Центар за културу док су награђени ученици примали признања за свој труд, рад и успехе. Ова манифестација још једном је показала колико су млади таленти важни за будућност наше општине, а подршка локалне заједнице кључна за њихов даљи развој и напредак.

Заменик председника општине Драгана Радевић истакла је значај образовања и постигнућа младих, те изразила наду да ће ови млади људи наставити да нижу успехе и представљају Свилајнац у најбољем светлу.

Честитамо нашим ученицима на постигнутим резултатима и желимо им много успеха у даљем образовању. Ваш труд, рад и посвећеност су пример за све нас и доказ да се труд исплати.

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *