Градови СрбијеНовости

Треће вече 29. МАПС-а и представа „Доктор Молијер“ у Деспотовцу

Центар за културу „Свети Стефан, деспот српски“ у Деспотовцу са задовољством најављује треће вече 29. Међународних сусрета позоришта аматера (МАПС), које ће се одржати у среду, 22. маја 2024. године, у 20:00 часова. На програму је представа Душана Ковачевића „Доктор Молијер“, у изведби позоришта „Раша Плаовић“ из Уба, под режијом Душка Ашковића.

Овај комад доноси низ животних прича испричаних из перспективе лечених алкохоличара. Кроз духовите, веселе, али и тужне и трагичне приче, представа нуди ефектне и кратке приказе који нас подстичу на размишљање о томе шта нас тера да бежимо од реалности, уместо да се суочимо са њом.

Представа „Доктор Молијер“ нуди јединствену прилику да се публика сусретне са дубоким емоцијама и животним лекцијама, кроз Ковачевићев карактеристичан стил приповедања који балансира између хумора и озбиљности.

Представа ће се одржати у среду, 22. маја 2024. године, у 20:00 часова, у сали Центра за културу „Свети Стефан, деспот српски“ у Деспотовцу, а улаз је бесплатан.

Позивамо све љубитеље позоришта и културе да дођу и уживају у овој изванредној представи. Очекује вас незаборавно вече испуњено снажним причама и одличном глумом.

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *