Градови СрбијеНовости

У СВИЛАЈНЦУ ПОДЕЛА ШКОЛСКОГ ПРИБОРА ЗА ШКОЛАРЦЕ ИЗ ПОРОДИЦА КОРСНИКА ЦЕНТРА ЗА СОЦИЈАЛНИ РАД

У току је подела комплета школског прибора за све породице са школарцима које су корисници социјалне помоћи.

Ову акцију реализује Центар за бригу о деци, старима и особама са инвалидитетом у сарадњи са Центром за социјални рад и Црвеним крстом, а финансира је Општина Свилајнац:

„Ово је један вид помоћи и подршке родитељима пред почетак нове школске године. Скоро 200 школараца са територије наше општине биће опремељено прибором за нову школску годину. Осим ове акције, СВИ ПРВАЦИ СА ТЕРИТОРИЈЕ ОПШТИНЕ СВИЛАЈНАЦ добиће од општине школске ранчеве, који ће им бити уручени 1. септембра“ – изјавила је заменик председника општине Свилајнац Драгана Радевић.

Директорка Центра за бригу о деци, старима и особама са инвалидитетом Ирена Милошевић истакла је да ће прибор добити деца ових породица основношколског и средњешколског узраста и да има 146 породица корисника Центра за социјални рад и 40 породица корисника Центра за бригу о деци, старима и особама са инвалидитетом.

Photo: Printscreen Facebook

Општина Свилајнац учествовала је у суфинансирању овог програма „Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства“.

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *