Градови СрбијеНовости

Удружење “Заједница ученичких и студентских домова југоисточне Европе” организује састанак о међународним пројектима у Рековцу

У периоду од 17. до 19. новембра, Удружење “Заједница ученичких и студентских домова југоисточне Европе” организује важан састанак у просторијама Пољопривредно-ветеринарске школе са домом ученика у Рековцу.

Фокус овог састанка је обука у писању међународних пројеката, а теме обухватају како изабрати одговарајући пројекат, где пронаћи одговарајуће пројекте, као и кораке у писању међународних пројеката, истражујући кључне аспекте и правилности.

Учесници састанка обухватају чланове Комисија за пројекте и финансије, управнике Домова ученика пољопривредних школа из Србије, председника Комисије за правна питања Удружења, као и чланове “редакције” часописа.

Циљ овог састанка је пружити стручност и практично знање учесницима, посебно члановима Комисија за пројекте и финансије, како би ефикасно идентификовали, аплицирали и управљали међународним пројектима, нарочито онима подржаним од стране ЕУ.

Захваљујући оваквим иницијативама, Удружење чини корак напред у јачању капацитета својих чланова, унапређујући квалитет образовања и искуства ученика у ученичким и студентским домовима у југоисточној Европи.

Овај текст подржава Општина Рековац

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *