Градови СрбијеНовостиТуризам

Ускоро интернационални витешки фестивал „Just Out“  у Деспотовцу

Фестивал „Just Out“  ће се ове године одржати у периоду од 26. до 28. aвгуста у величанственом манастиру Манасија у Деспотовцу, а улаз ће бити слободан.

Овогодишњи „Just Out“ организоваће се у знак сећања на 600 година од када је Деспот Стефан Лазаревић саградио једно од најлепших средњевековних здања са црквом Свете Тројице, 139 машикула и 11 кула.

Домаћини манифестације су Бели Орлови, витезови из Србије, који ће угостити саборце из више од двадесет земаља (Бугарска, Чешка, Словачка, Француска, Турска, Данска, Мађарска, Република Српска, Хрватска, Румунија, Словенија, Норвешка, Израел, Јапан, Македонија, Судан, Иран, Русија, Грчка, Белгија, Швајцарска, Индија, Црна Гора…).

За најмлађе ће се организовати различите дечије радионице са витезовима.

Такође, на овом интернационалном витешком фестивалу ћете моћи да чујете невероватан спој модерне и средњовековне музике. Велико изненађење за вас спремају француски извођачи средњовековне музике.

Целокупан програм фестивала за ову годину можете погледати на: https://justout.rs/

Општина Деспотовац учествовала је у суфинансирању овог програма „Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства“.

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *