Градови СрбијеНовости

Ускршња радост у Параћину: Креативне радионице за најмлађе

Ускрс је један од празника који највише радује најмлађе, а ове године Дом омладине Параћин је у сарадњи са Предшколском установом „Бамби“ и уз подршку општине Параћин организовао низ активности како би деци пружио прилику за креативно изражавање и забаву.

Кроз вишедневни програм, деца су имала прилику да учествују у разноврсним радионицама, од осликавања ускршњих јаја, прављења уникатних украса до израде честитки и других пригодних предмета. Својом маштовитошћу и креативношћу, малишани су оживели простор Дома омладине, претварајући га у праву малу уметничку радионицу.

Аниматори су били ту да подрже и усмере децу у свим активностима, док су омиљене маскоте додатно допринеле атмосфери радости и забаве. Деца су с радошћу истраживала различите технике и материјале, правећи своје мале уметничке чуда и истовремено развијајући своје креативне вештине.

Кулминација овог вишедневног програма била је ускршња журка која је одржана данас код амфитеатра на отвореном. Под ведрим небом, малишани су се играли, певали, плесали и уживали у различитим играма и такмичењима. Ускршња атмосфера испунила је простор топлином и радости, стварајући незаборавне тренутке за све присутне.

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *