Градови СрбијеНовостиСело

Успех на шаховском првенству општине Ражањ – Михољски сусрети села Смиловац 29.9.2023.

Други по реду такмичарски догађај манифестације, посвећен шаху, одржан је у склопу Михољских сусрета села у Смиловцу. Учесници из Новог Брачина, Старог Брачина, Ражња, Послона и Смиловца надметали су се у овој древној спортској игри, игри стратегије и интелигенције, у просторијама ОШ „Вук Караџић“ у Смиловцу.

Под надзором стручних судија, госпође Снежане Радовановић и господина Небојше Милића, шахисти су се такмичили у вишечасовном турниру. Најуспешнији су били шахисти из Новог Брачина. Зоран Стојановић освојио је треће место, док се Милован Рашић попео на друго место.

Највиши степеник победничког постоља припао је најпознатијем ражањском шахисти, господину Мирољубу Радовановићу, који већ годинама своје знање, вештине и љубав преноси млађим генерацијама.

Организатори турнира, Андријана Ракић и Рената Бајкић, изразиле су захвалност свим учесницима и судијама на изузетном такмичењу. Поделиле су дипломе, захвалнице и пехаре, посебно хвалећи господина Небојшу Милића и госпођу Снежану Радовановић за успешно вођење.

Овај текст је подржан од стране Општине Ражањ

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *