Градови СрбијеНовости

Важно обавештење: Нова инструкција за уплату смештаја и исхране ученика Пољопривредно-ветеринарске школе са Домом ученика „Свилајнац“

Пољопривредно-ветеринарска школа са домом ученика „Свилајнац“ обавештава родитеље и старатеље ученика о променама у начину плаћања смештаја и исхране од 1. јануара 2024. године. Ова информација односи се на све ученике који користе услуге дома у склопу ове образовне установе.

Нови жиро-рачун школе за уплату смештаја и исхране у дому биће активан од поменутог датума. Овим путем школа жели да олакша процес плаћања и прилагоди се модерним стандардима пословања.

У прилогу овог обавештења, родитељи и старатељи ће пронаћи модел правилно попуњене уплатнице за средњи и најновији дом. Молимо вас да у будућности користите овај модел приликом вршења уплата како бисте обезбедили правилно евидентирање ваших плаћања.

Ова промена има за циљ унапређење административних процеса и омогућавање прецизнијег праћења финансијских трансакција. Такође, школа се труди да обезбеди јасне смернице како би родитељи и старатељи лакше обавили овај део организације школовања своје деце.

Уколико имате додатна питања или вам је потребна асистенција у вези са новим начином плаћања, слободно се обратите административном особљу Пољопривредно-ветеринарске школе са домом ученика „Свилајнац“. Њихови контакт подаци су доступни на званичном сајту школе.

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *