Градови СрбијеНовостиСело

Забава и научно дружење: Активности Природњачког центра Србије Свилајнац током децембра

Природњачки центар Србије у Свилајнцу позива све љубитеље природе и науке на узбудљиву авантуру током децембра. Без обзира на хладноћу, викенди ће бити испуњени топлином и смехом захваљујући разноврсном програму који центар припрема.

Децембарске радионице за малишане

Викенди су резервисани за малишане и њихове породице! У склопу радионица, деца ће имати прилику да покажу своју креативност кроз различите уметничке активности. Од цртања до израде занимљивих природњачких модела, свака радионица ће бити прилика за учење и забаву.

Водичке туре кроз чуда природе

Осим креативних изазова, посетиоци ће имати прилику да истраже фасцинантни свет природе кроз водичке туре. Стручни водичи ће вас провести кроз изложбе и приче о природним чудима, пружајући јединствену прилику за едукацију и уживање у природи.

Биоскопске пројекције за читаву породицу

Деца и одрасли могу заједно уживати у биоскопским пројекцијама које ће бити приређиване сваког викенда током децембра. Очекујте узбудљиве документарце о дивљем свету и фасцинантним животињама које нас окружују.

Доживите науку

Центар позива све посетиоце да „ДОЖИВЕ НАУКУ“. Кроз интерактивне изложбе, радионице и предавања, циљ је приближити свет науке на приступачан и узбудљив начин. Сви заинтересовани могу доживети чуда природе из прве руке.

Радно време:

Природњачки центар Србије је отворен сваког дана од 10 до 18 часова. Ова прилика да проведете квалитетно време са породицом, учите, забављате се и истражујете природу не сме се пропустити.

Доживите чаролију природе и науке у Природњачком центру Србије у Свилајнцу!

Овај текст је подржан од стране Општине Свилајнац

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *