Градови СрбијеЗдрављеНовости

Акција добровољног давања крви у Економско-трговинској школи у Параћину

Параћин, 24. новембар 2023. – Црвени крст Параћин у сарадњи са Заводом за трансфузију крви из Ниша организује другу и последњу овомесечну акцију добровољног давања крви. Ова хумана иницијатива ће се одржати у уторак, 28. новембра, у просторијама Економско-трговинске школе у Параћину.

Позив на добровољно давање крви

Сви средњошколци, као и грађанство Параћина, срдачно су позвани да се одазову овој хуманој акцији и дају крв како би подржали неопходне залихе крви. Акција ће трајати од 9 до 15 часова, пружајући довољно времена свим заинтересованим добровољцима да допринесу овој важној напору.

Локација Акције: Економско-трговинска школа у Параћину

Датум: 28. новембар 2023.

Време: 9:00 – 15:00 часова

Ова акција се спроводи у складу са свим важећим здравственим и безбедносним стандардима како би се осигурала сигурност свих учесника. Црвени крст Параћин обезбеђује стручно особље и потребну опрему, док Завод за трансфузију крви из Ниша пружа подршку у процесу прикупљања и обраде крви.

Ваш допринос може спасити живот

Давање крви је један од најплеменитијих начина да помогнемо онима којима је то најпотребније. Свака кап крви коју дарујете може значити нову шансу за живот. Позивамо све суграђане да се придруже овој хуманој иницијативи и покажу своју солидарност и бригу о заједници.

Ова акција добровољног давања крви одражава дух заједништва и хуманости, истичући важност заједничког напора у очувању живота. Ваша подршка је од суштинског значаја, стога се надамо великом одзиву грађана Параћина.

Покажимо да заједно можемо направити разлику!

Овај текст је подржан од стране Општине Параћин

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *