Градови СрбијеНовости

Виртуелни сајам запошљавања: Нова димензија проналажења послова

Датум: 30. новембар 2023.

Национална служба за запошљавање (НСЗ) доноси иновацију у свет запошљавања организовањем Виртуелног сајма запошљавања (ВСЗ). Кроз искоришћавање напредних интернет технологија, НСЗ ствара једноставан приступ и виртуелно окружење прилагођено корисницима, омогућавајући им да истраже шансе за посао без напуштања удобности својих домова.

Датум и време одржавања сајма:

Виртуелни сајам запошљавања ће се одржати онлајн у четвртак, 30. новембра 2023. године, са радним временом од 10 до 16 часова. Ова иницијатива пружа прилику свим незапосленим појединцима, без обзира на то да ли су тренутно на евиденцији НСЗ, да истраже могућности запослења и остваре директан контакт са различитим послодавцима.

Како да учествујете:

Регистрација за Виртуелни сајам запошљавања врши се на званичном порталу www.nsz-virtuelnisajam.rs. Поступак регистрације је једноставан, а након успешне регистрације, корисници добијају лични налог који им омогућава приступ платформи сачињеној уз високе стандарде приватности података.

Шта очекивати на сајму:

  • Директни разговори с послодавцима: Посетиоци сајма ће имати прилику да директно разговарају са представницима компанија које ће учествовати путем chat опције на штандовима са називом компаније.
  • Пријава на отворене послове: Осим директних разговора, учесници сајма ће имати могућност да се директно пријаве на отворене позиције које нуде компаније присутне на платформи.
  • Радионице о писању ЦВ-а: Тражиоци посла могу учествовати у радионицама на којима ће добити савете о писању ефикасних радних биографија (ЦВ).

Подршка Немачке развојне сарадње:

Организација овог сајма је остварена уз значајну подршку Немачке развојне сарадње спроведене од стране Деутсцхе Геселлсцхафт фüр Интернатионале Зусамменарбеит ГИЗ.

Виртуелни сајам запошљавања пружа иновативну перспективу у процесу проналажења посла, чинећи га приступачнијим и ефикаснијим. НСЗ позива све заинтересоване да се прикључе овој јединственој прилици како би корак ближе били остваривању својих професионалних циљева.

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *