Градови СрбијеНовостиСело

Асфалтирање деонице путева у Беочићу: Инвестиција у саобраћајну инфраструктуру од 6,5 милиона динара

Беочић – Министар Новица Тончев и његов кабинет определили су средства у износу од 6.509.218 динара за реализацију пројекта асфалтирања пута у засеоку Грача у селу Беочић. Ова инвестиција, која је део шире стратегије унапређења развоја недовољно развијених општина, има за циљ значајно побољшање саобраћајне инфраструктуре на територији општине Рековац.

Завршетак асфалтирања деонице пута у Беочићу представља још један корак ка унапређењу услова живота и рада мештана сеоских средина. Са побољшањем саобраћајне повезаности, очекује се олакшање у свакодневним активностима, као и подстицање економске активности у овом делу општине.

Министар Тончев истакао је значај оваквих пројеката који директно утичу на квалитет живота грађана. Осим што доприноси бољој повезаности и мобилности, асфалтирање путева има и позитиван утицај на развој локалне заједнице.

Ово није први пут да Министарство, под вођством министра Новице Тончева, подржава пројекте асфалтирања у општини Рековац. У претходном периоду, реализовани су слични пројекти у Кавдару и Белушићу, чиме је потврђена успешна сарадња између општине Рековац и кабинета министра Тончева.

Инвестиције у саобраћајну инфраструктуру, попут ове у Беочићу, део су шире стратегије унапређења руралних подручја, с циљем стварања једнаких шанси за све грађане, без обзира на место пребивалишта.

Овај текст подржава Општина Рековац

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *