Градови СрбијеНовости

Центар за културу Свилајнац приређује новогодишњи концерт класичне музике

Центар за културу у Свилајнцу са задовољством најављује спектакуларан Новогодишњи концерт класичне музике, који ће се одржати у понедељак, 25. децембра 2023. године, с почетком у 17:00 часова. Овај посебан догађај ће се одвијати у просторијама Центра за културу, а улаз је слободан за све посетиоце.

Програм концерта:

Наступиће талентовани ученици Основне музичке школе „Божидар Трудић“ из издвојеног одељења у Свилајнцу, доносећи публици изузетан репертоар класичних дела. Програм ће обухватити извођење нумера реномираних композитора попут Чернија, Бургмилера, Хелера, Кабалевског, Диверное, и Вере Миланковић.

Хор музичке школе „Божидар Трудић“ такође ће се представити својим изузетним наступом, додајући посебан печат овој свечаној прилици.

Очекујемо да ће концерт бити право уживање за љубитеље класичне музике и све оне који желе доживети посебан тренутак уметничког израза младих талената.

Улаз на концерт је потпуно бесплатан!

Придружите нам се у обележавању празничне сезоне уз прелепе звуке класичне музике и подржите младе музичке таленте из Свилајнца. Радујемо се вашем присуству!

Овај текст је подржан од стране Општине Свилајнац

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *