Градови СрбијеНовостиСело

Хуманитарни концерт за Даку у Црквенцу – Придружите се и помозите!

У понедељак, 25. децембра, с почетком у 18 часова, Црквенац ће бити домаћин посебног догађаја – хуманитарног концерта за малог Даку. Давид Пантић, дечко са снажном вољом, тренутно се суочава са тешкоћама због деформитета кичме, због којег не може ходати самостално нити говорити.

У склопу подршке Даки, учесници популарне емисије „Никад није касно“ приредиће незабораван музички доживљај. Њихов допринос овом хуманитарном догађају пружиће посебну ноту и учинити вече незаборавним.

Организатори, Хумана срца Свилајнца, такође ће се придружити овом несебичном чину љубави, пружајући посетиоцима концерта освежавајуће напитке, колаче, куглице, слаткише и још много тога.

Сви приходи од продатих карата и пратећих услуга биће директно усмерени за лечење малог Даке. Ово је прилика да заједно, као заједница, пружимо подршку и покажемо љубав према онима којима је то најпотребније.

Поред тога, спрема се и изненађење за Даку, а свако ко жели може се придружити овом посебном тренутку и учинити га још посебнијим.

Ваша подршка има снагу да промени живот. Придружите се овом хуманитарном концерту и учинимо заједно да Дака има светлију будућност!

Овај текст је подржан од стране Општине Свилајнац

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *