Градови СрбијеНовостиСелоТуризам

Дани Културе Темнића и Левча: Путовање кроз време у Горњем Крчину

Културно, просветно и спортско друштво „Будућност“ из Доњег Крчина с поносом најављује манифестацију „Дани Културе Темнића и Левча“ која ће се одржати 20. и 21. јула 2024. године. Ово јединствено догађање окупиће љубитеље историје, културе и спорта у Горњем Крчину.

Јесте ли знали да се најстарији план насеља пронађен у Левчу датира чак 2000 година уназад, што га чини старијим од онога пронађеног у Месопотамији? Ако вас интригирају овакве фасцинантне информације, позивамо вас да нам се придружите 20. јула у 09 часова на скупу историчара који ће откривати тајне прошлости нашег региона.

Манифестација ће обухватити разноврсне активности, укључујући културне догађаје, просветне активности и спортска такмичења. Очекујте богат програм који ће вас провести кроз време и открити значајне тренутке из историје Левча.

Горњи Крчин ће постати епицентар догађања, окупљајући љубитеље културе, едукације и спорта. Очекује се да ће ова манифестација постати традиција која ће допринети очувању и промоцији богатог наслеђа Темнића и Левча.

Придружите нам се на „Данима Културе Темнића и Левча“ како бисмо заједно истражили прошлост и створили успомене које ће нас инспирисати за будућност.

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *