Градови СрбијеНовостиСело

Дешавања у Рековцу „Инвестиције у Будућност: Нова Дечија игралишта и Унапређења за децу Левча“


Започели Радови на Изградњи Дечијег Игралишта у Драгову и Белушићу

Драгово, Белушић, 29. август 2023. -Добре вести стижу из општине Рековац, где су започели радови на изградњи нових дечијих игралишта која ће обогатити живот деце у овим местима. Ова иницијатива, финансирана од стране Министарства за бригу о породици и локалне самоуправе општине Рековац, обећава да ће додатно обогатити животе најмлађих становника Драгова и Жупањевца.

Драгово Добија Ново Дечије Игралиште

Деца у Драгову ће ускоро имати разлог за славље јер су започети радови на изградњи дугоочекиваног дечијег игралишта. Овај пројекат има за циљ пружити место за игру и забаву за децу овог села. Министарство за бригу о породици и општина Рековац заједнички су уложили средства како би омогућили деци Драгова да уживају у сигурном и забавном окружењу.

Белушић: Нови Прозори и Врата за Предшколску Установу

Предшколска установа „Милоје Милојевић“ у Белушићу уложила је средства у замену столарије како би унапредила услове за своје најмлађе кориснике. Нова врата и прозори обезбедиће бољу изолацију и удобност за децу која похађају предшколску групу у Белушићу. Ови радови су финансирани из локалних извора и представљају део плана за побољшање инфраструктуре предшколске установе за 2023. годину.

Столарија за Основну Школу „Душан Поповић“ у Сибници

Председник општине Рековац обишао је Основну школу „Душан Поповић“ у Сибници где су замењена врата и прозори на школској згради. Овај пројекат има за циљ обезбедити боље услове за рад ученика, наставника и особља школе. Локална самоуправа општине Рековац уложила је средства како би обезбедила да школска зграда буде удобна и сигурна за све.

Ови пројекти су примери преданости локалне заједнице и државе у унапређењу услова за образовање и игру најмлађих грађана, чиме се ствара боља будућност за све.

Овај текст подржан је од стране Општине Рековац

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *