Градови СрбијеНовости

Деспотовчаки Трг светлуца у припреми за новогодишњи и Божићни базар

У Деспотовцу, започео је још један чаробни период празника, јер је од 28. децембра 2023. године на Тргу деспота Стефана Лазаревића отворен традиционални новогодишњи и божићни базар. Овај догађај представља прилику за локалне произвођаче да изложе своје производе, а грађанима да уживају у куповини оригиналних и домаћих производа.

Базар ће трајати све до 5. јануара следеће године, пружајући шансу свим посетиоцима да током празника обогате своје столове аутентичним производима из локалне понуде. Поред куповине, посетиоци ће имати прилику да уживају у празничној атмосфери, окићеном тргу, и друштву суграђана.

Деспотовац се труди да очува традицију организовања оваквих манифестација које негују дух заједнице и подржавају локалне произвођаче. Базар на Тргу деспота Стефана Лазаревића постао је омиљено место сусрета током празничне сезоне, где се љубазност и топлина домаћина стапају са радости празника.

Позивамо све грађане да посете ову празничну манифестацију, подрже локалне произвођаче и заједно са својим суграђанима уживају у чарима зимске идиле на тргу. Деспотовац светлуца у правом празничном духу!

Овај текст је подржан од стране Општине Деспотовац

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *