Градови СрбијеНовости

Новогодишњи коктел у Центру за културу Деспотовац: Осврт на годину пројеката и достигнућа

Општина Деспотовац је приредила спектакуларан новогодишњи коктел у Центру за културу, окупивши грађане, пријатеље, сараднике и представнике медија како би заједно прославили остварене пројекте и достигнућа у години која се ближи крају. Председник привременог органа општине Деспотовац, доктор Златко Маријановић, истакао је неколико кључних достигнућа која су обележила 2023. годину.

Један од најзначајнијих пројеката јесте изградња путева који повезују ово место с околним подручјима, побољшавајући инфраструктурне услове и олакшавајући свакодневни живот грађана. Такође, нови систем за грејање и хлађење у Центру за културу представља важан корак ка унапређењу рада ове установе.

Министарство рударства и енергетике подржало је пројекат реконструкције Центра, с фокусом на замену столарије, реконструкцију крова и фасаде, чиме је унапређена енергетска ефикасност и естетика објекта. Међутим, истакнуто је да постоје изазови у вези с дотрајалим системом за водоснабдевање, а локална самоуправа ради на решавању овог проблема у наредном периоду.

Током коктела, млади таленти из одељења ОМШ „Душан Сковран“ и фолклораши ансамбла Центра за културу су својим наступима додатно улепшали догађај. Овај скуп је прилика да се заједница поноси постигнућима и окупи у духу празничног заједништва, с надом у нове успехе у наредној години.

Овај текст је подржан од стране Општине Деспотовац

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *