Градови СрбијеНовости

Директан дијалог: Грађани на пријему код председника ПО Општине Деспотовац

Данас су грађани имали прилику директно разговарати с председником Привременог органа Општине Деспотовац, износећи своје идеје и сугестије о унапређењу живота на локалном нивоу.

У атмосфери отвореног дијалога, грађани су износили своје ставове, питали председника о могућностима унапређења различитих аспеката живота у општини, те разматрали конкретне кораке који би могли допринети побољшању квалитета живота сваког појединца.

Председник Привременог органа Општине Деспотовац је саслушао потребе грађана, размотрио њихове предлоге и изразио посвећеност даљем унапређењу локалне заједнице. Овај отворени дијалог има за циљ стварање моста између представника власти и грађана, како би се заједно радило на решавању изазова и унапређењу општинског живота.

Овакви пријеми представљају важан корак ка партиципативном управљању, оснажујући грађане да активно учествују у обликовању политика и одлука које директно утичу на њихову свакодневицу. Наставак оваквих сусрета представља важан део ангажмана општинских органа у остваривању транспарентности, одговорности и демократских вредности.

Овај текст је подржан од стране Општине Деспотовац

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *