Градови СрбијеНовостиСело

Општинско руководство Свилајнца разговара с мештанима Кушиљева о пројектима и плановима за будућност

У препуној сали Дома културе у Кушиљеву, мештани су имали прилику директно разговарати с општинским руководством на збору који је одржан јуче. Током сусрета, председник општине Свилајнац, Предраг Милановић, саслушао је мештане, одговарао на њихова питања, решавао проблеме и представио велике пројекте реализоване у овом селу током последњих неколико година.

Милановић је истакао постигнућа као што су реконструкција школе, амбуланте, Дома културе, изградња новог вртића, уређење ловачког дома, изградња пешачко-бициклистичке стазе, део канализационе мреже, санација Булињака и потока Бељава, као и замена расвете. Тренутно је у току највећи инфраструктурни пројекат – изградња канализационе мреже.

Председник је најавио будуће планове, укључујући реконструкцију школе, изградњу фискултурне сале и дечијег игралишта, као и пројекат наводњавања Моравске целине. Такође, представљена је олакшица за грађане – бесплатни вртићи за родитеље чија укупна примања не прелазе 100.000 динара.

Завршавајући, Милановић је позвао пензионере на новогодишњу забаву 13. децембра, истичући значај заједничког окупљања и дружења, као и начин да Општина искаже захвалност за њихов вредан рад током вишедеценијске каријере.

Ови зборови мештана одражавају иницијативу за директним дијалогом с грађанима, настављајући се и у наредном периоду.

Овај текст је подржан од стране Општине Свилајнац

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *