Градови СрбијеНовости

Додељена признања најбољим параћинским ученицима

Општина Параћин је наградила 178 основаца и средњошколаца за одличан успех током школовања, као и за постигнуте изванредне резултате на такмичењима током ове школске године. Традиционални пријем најбољих ђака је одржан у сали параћинског Позоришта. Свечаној додели претходио је наступ хора Магија ОМШ „Миленко Живковић” ,који је извео химну Србије и две музичке нумере.

Ове године је на нивоу основних и средњих школа у оквиру општине Параћин 116 ученика добило Вукову диплому, док су 62 књиге уручене онима који су остварили запажене резултате на разним такмичењима.

Председник општине Параћин Владимир Милићевић је ученицима уручио књиге и том приликом честитао основцима и средњошколцима, њиховим родитељима и наставницима на оствареном успеху. У наставку Милићевић је пожелео ученицима да и даље постижу добре резултате, истичући да је параћинска општина поносна што има такве суграђане.

-Сваки успех младих људи треба на одређен начин подрзати, јер та подршка је њима стимуланс за нове успехе у времену које је пред њима. Ова година је била изузетно неуобичајена и када је у питању спровођење образовног циклуса тако да је резултат који су ови ученици остварили у таквим околностима тим већи, поручио је Милићевић пред ученицима и њиховим родитељима у параћинском Позоришту.

Photo: Printscreen Youtube

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *