Градови СрбијеЗдрављеНовости

Хуманитарни штанд са младенчићима постављен у центру града за помоћ Јелени Лазић

Данас је у центру града постављен штанд са младенчићима, које су наше суграђанке делиле пролазницима. Овај хуманитарни гест организован је поводом празника Младенци, али и као део акције прикупљања новчаних средстава за Јелену Лазић.

Јелена Лазић, чије су пријатељи и породица већ месецима ангажовани у прикупљању неопходних средстава за њено даље лечење, потребна су новчана средства у износу од 48 хиљада евра. Њени најближи су покренули бројне иницијативе како би прикупили овај износ и омогућили Јелени наставак борбе са болешћу.

Штанд са младенчићима представља један од начина на који се локална заједница укључује у подршку Јелени и њеним најближима. Пролазници су са задовољством подржали ову хуманитарну акцију, купујући младенчиће и на тај начин дајући свој допринос у прикупљању неопходних средстава.

Ова геста солидарности и подршке показује снагу заједнице и солидарност међу суграђанима. Свака донација, ма како мала, има велики значај у остваривању циља прикупљања неопходних средстава за лечење Јелене Лазић.

Овим путем позивамо све људе добре воље да се прикључе овој хуманитарној акцији и помогну у прикупљању неопходних средстава за Јеленино лечење. Свака геста подршке је од великог значаја и доприноси заједничкој борби за Јеленин опоравак.

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *