Градови СрбијеНовостиПољопривредаСело

Иновативне бизнис идеје младих пољопривредника из Пољопривредно-ветеринарске школе „Свилајнац“

Ученици Пољопривредно-ветеринарске школе са домом ученика „Свилајнац“ успешно имплементирају своје бизнис идеје користећи донације из Фонда за подршку младим пољопривредницима. У видео прилогу који прати ову инспиративну причу, млади пољопривредници представљају иновативне начине коришћења средстава добијених под покровитељством Фондације Ана и Владе Дивац.

Фондација Ана и Владе Дивац пружила је подршку младим пољопривредницима из Пољопривредно-ветеринарске школе „Свилајнац“, омогућавајући им да реализују своје креативне идеје и унапреде пољопривредне праксе. У видео прилогу, ученици приказују широк спектар пројеката, од модерних агробизнис решења до унапређења пољопривредних техника.

Ова инвестиција не само што доприноси развоју и унапређењу локалне заједнице, већ и подстиче предузетнички дух међу ученицима, покрећући сопствене бизнисе. Видео прилог представља успешне примере како млади пољопривредници из Пољопривредно-ветеринарске школе „Свилајнац“ користе добијена средства на иновативан начин.

Пројекти које су ученици реализовали сведоче о њиховој посвећености развоју аграрног сектора, примени савремених технологија и одрживости у пољопривреди. Ова иницијатива не само што подстиче стручно усавршавање ученика, већ и ствара позитиван утицај на локалну економију и пољопривредну заједницу.

Пољопривредно-ветеринарска школа са домом ученика „Свилајнац“ кроз сарадњу са Фондацијом Ана и Владе Дивац остварује значајан допринос образовању и подршци младих пољопривредника. Ова инспиративна прича о успеху јасно показује да млади пољопривредници из „Свилајнац“ не само да развијају своје вештине у школи, већ и преносе своје знање и иновације у праксу, чинећи позитиван помак у аграрној заједници и пословном свету.

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *