Градови СрбијеНовости

Представљање књиге „Приче из бескраја“ Весне Митић у галерији Културног центра уз музички наступ трија „P Piccolo“

У петак, 12. јануара, Културни центар ће бити домаћин представљању романа – књиге прича под називом „Приче из Бескраја“, ауторка Весне Митић, наше суграђанке. Овај догађај обележава прву објављену књигу Весне Митић, која се већ дуги низ година посвећује писању. Културни центар ће такође угостити један од најпопуларнијих трија млађе генерације класичне музике у Србији, „P Piccolo“, који ће употпунити атмосферу музичким извођењем. Почетак догађаја заказан је за 19 сати.

Весна Митић, наша суграђанка и дугогодишња посвећеница уметности писања, представиће свој првенац „Приче из бескраја“. Ова књига прича нуди читаоцима јединствено искуство кроз различите приче које истражују ширину људских емоција, авантуре и размишљања. Представљање ће пружити прилику да се чује више о инспирацији и процесу стварања иза овог значајног дела.

Музички део вечери допринеће трио „P Piccolo“, који ће својим изузетним извођењем класичне музике додатно обогатити атмосферу догађаја. Овај трио, састављен од талентованих младих музичара, већ ужива у значајној популарности у музичкој сцени Србије.

Поред представљања књиге и музичког наступа, посетиоци ће имати прилику да уживају у новогодишњој изложби која је тренутно отворена у галеријском простору Културног центра. Изложба ће бити доступна за све посетиоце до краја јануара.

Овај догађај у Културном центру обећава вече испуњено уметничким доживљајима и представља прилику да се подржи локални таленат како у књижевности тако и у музици.

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *