Градови СрбијеНовости

Јагодинска полиција искључила из саобраћаја возаче због вожње под дејством алкохола и наркотика

Припадници Министарства унутрашњих послова у Јагодини су проактивно деловали у спречавању потенцијално опасних ситуација на друмовима, искључујући из саобраћаја неколико возача због вожње под дејством алкохола и наркотика.

У акцији која је спроведена, двојица возача су заустављена јер су управљали возилима под дејством психоактивних супстанци. Такође, забележен је случај возача који је одбио да се подвргне тестирању на наркотике, као и возача који је возио под дејством алкохола.

Полиција у Деспотовцу интервенисала је зауставивши двадесетшестогодишњег возача „Опел Астре“, који је био под дејством канабиса. У Параћину су забележена два слична случаја – двадесеттрогодишњи возач „Фолксвагена“ и двадесетпетогодишњи возач „Ситроена“, који су возили под дејством канабиса, односно одбио је тестирање на наркотике.

Додатно, саобраћајна полиција у Јагодини је искључила из саобраћаја бициклисту старог шездесетпет година, који је имао изузетно високу концентрацију алкохола у организму, од 2,11 промила.

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *