Градови СрбијеДомаћи производиНовостиСело

Проглашени победници на манифестацији „Дани Вина“ у Трешњевици

Уз весели забавни програм и присуство преко 400 посетилаца, одржано је свечано проглашење победника на традиционалној манифестацији „Дани Вина“ у Трешњевици. Ова манифестација је прилика да се истакну најбоље оцењена вина и ракије, чиме се промовише квалитет локалних производа и доприноси очувању виноградарске традиције.

Својим присуством подршку су пружили и представници локалне самоуправе, а пехаре победницима уручио је председник Општине Параћин, Владимир Милићевић, у име локалне администрације.

Манифестација „Дани Вина“ у Трешњевици није само прилика за дегустацију врхунских вина и ракија, већ је и симбол заједништва и поноса на богату виноградарску традицију овог краја. Ове године, оцењена вина и ракије су потврдила висок стандард квалитета и стручност локалних произвођача.

Овај догађај је још један доказ посвећености локалне заједнице промоцији традиционалних вредности и подршци локалним произвођачима. Честитамо свим победницима и надамо се да ће манифестација „Дани Вина“ и убудуће наставити да окупља љубитеље врхунских винских и ракијашких делиција.

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *