Градови СрбијеНовости

Караоке вече у организацији Пољопривредно-ветеринарске школе „Свилајнац“

Пољопривредно-ветеринарска школа са домом ученика „Свилајнац“ позива све своје ученике на незаборавно караоке вече које ће се одржати у четвртак, 14. децембра 2023. године, с почетком у 20:00 часова. Место дешавања овог музичког спектакла биће амфитеатар школе са домом.

Ово караоке вече пружа савршену прилику да се опустите, забавите и проведете квалитетно време са својим другарима из школе. Амфитеатар школе ће бити испуњен позитивном енергијом, смехом и сјајним извођењима.

Сви заинтересовани ученици су позвани да се пријаве и покажу свој таленат на микрофону. Пријаве су отворене, а можете их извршити код васпитачице Бојане Антонијевић. Приликом пријаве, нагласите песму којом желите да се представите. Било да сте искусни певачи или се први пут опробавате у караоке изазову, сви су добродошли!

Пријавите се на време код васпитачице Бојане Антонијевић и резервишите своје место за незаборавно вече. Изненадите своје другаре својим певачким способностима и допринесите стварању фантастичне атмосфере.

Нека ово караоке вече постане једно од најлепших сећања из школских дана. Понесите добро расположење, храбро закорачите на сцену и уживајте у музичком дружењу. Видимо се у четвртак, 14. децембра, у 20:00 часова у амфитеатру Пољопривредно-ветеринарске школе „Свилајнац“!

Овај текст је подржан од стране Општине Свилајнац

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *