Градови СрбијеНовостиСело

КУД „Стеван Синђелић“ Војска: Позив на плесно путовање и стварање уметности

КУД „Стеван Синђелић“ Војска представља прилику да запловите у свет богате културне баштине кроз плес. Са дубоким коренима у традицији, ово друштво ће вас повести на јединствено плесно путовање кроз различите светске плесне традиције. Било да сте почетник или искусни плесач, овде ће свако пронаћи своје место.

Постаните део ове породице где младост, радост и стваралаштво плешу заједно. КУД „Стеван Синђелић“ Војска негује пријатељску атмосферу где се сваки члан осећа добродошло и подржано. Овде се не само игра, већ се и ствара уметност. Кроз заједничке пробе, наступе и фестивале, чланови имају прилику да деле своју страст према плесу и откривају нове изразе уметничког израза.

Ако сте спремни да се придружите овој дивној породици и будете део велике приче КУД „Стеван Синђелић“ Војска, пријавите се данас! Без обзира на ваше плесно искуство, овде ће те пронаћи простор за изражавање и уживање у чарима уметности.

Заједно са „Стеван Синђелић“ Војска, откријте радост заједничког стварања, игре и смеха. Пријавите се и постаните део ове инспиративне плесне породице.

Овај текст је подржан од стране Општине Свилајнац

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *