Градови СрбијеНовости

КМФ „Деспот“ из Деспотовца обележио своју прву званичну утакмицу у малом фудбалу

У понедељак, 23. октобра 2023. године, екипа КМФ „Деспот“ из Деспотовца одиграла је своју прву званичну утакмицу у малом фудбалу. Ова утакмица означила је почетак спортског пута овог младог клуба. Сусрет је био део другог кола ФСРИС регионалних игара север малог фудбала, а домаћин, екипа КМФ „Деспот,“ угостила је екипу КМФ „Алас 2023“ из Кладова.

Утакмица је завршена убедљивом победом домаћина резултатом 9:1, што је био изузетан почетак за КМФ „Деспот“ у званичним такмичењима. Након утакмице, Ненад Божић, члан управе клуба, захвалио се општини, спортској организацији и спонзорима који су подржали клуб у његовим почецима. Нагласио је важност њихове подршке јер клуб тренутно самостално финансира своје активности док не уђе у општински буџет.

Играчи КМФ „Деспот“ су већином из Деспотовца и чине их играчи из локалних фудбалских клубова попут ФК Рембас, Слоге и Сењског рудника. Ова победа и прва званична утакмица клуба су доказали да је новоосновани клуб КМФ „Деспот“ додатак спортској сцени Деспотовца.

Њихов успех буди наду и радује локалне спортске ентузијасте, а препуне трибине у хали спортова у Деспотовцу током утакмице показују велику подршку и интересовање заједнице за малофудбалски спорт.

Овај текст је подржан од стране Општине Деспотовац

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *