Градови Србије

Позив на јединствени кабаре у Центру за културу Свилајнац

Центар за културу Свилајнац вас позива да заједно окончамо месец октобар на спектакуларан начин, уживајући у јединственом програму прожетом филмском музиком.

О чему се ради у овом програму?

Јесте ли икада гледали филм и заинтригирало вас је колико је музика која га прати заправо сјајна? Или, можда сте негде случајно чули мелодију и одмах препознали из којег филма потиче?

Идеја овог кабареа је да вам покаже колико је музика важан део сваког филмског искуства. Филмска музика је оно што често чини да се емоције у филму пренесу на гледаоце на најбољи могући начин.

У овом програму, квинтет ће извести неке од најпознатијих хитова из филмске индустрије, укључујући мелодије из филмова као што су Амарцорд, Жаока, Мисија, Џемс Бонд, Кум, Топ Гун, Петпарачке приче, Титаник, Кабаре, Мачке из високог друштва, „Флинстонс, „Амели Пулен, и Грозница суботње вечери.

Али ово није само концерт. Наш глумац ће вас повести кроз ову музичку авантуру причајући топле и духовите приче. На овај начин, филмови ће вам бити приказани из потпуно новог угла, а поставља се и питање: Када чујете филмску музику, на шта се сетите и које приче вам падају на памет? Ова изведба ће вам пружити инспирацију да сањарите и размишљате о властитим причама.

Кабаре ће се одржати у понедељак, 30. октобра, са почетком у 20 часова. Улазнице се могу набавити по цени од 400 динара на благајни Центра за културу радним данима од 13 до 20 часова. Не пропустите ову изузетну прилику да уживате у чарима филмске музике и отпутујете у свет филма на један сасвим нови начин.

Фото: ФБ/ЦЗК Свилајнац

Овај текст је подржан од стране Општине Свилајнац

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *