Градови СрбијеНовости

Креативност на делу: Изложба сценских Костима студената Факултета примењених уметности

У Центру за културу у Свилајнцу, синоћ је отворена изложба радова студената одсека за костим/модул сценски костим, под менторством Љиљане Петровић, редовног професора Факултета примењених уметности у Београду. Ова изложба представља прилику за посетиоце да се диве јединственим сценским костимима и створеном уметничком делу.

Изложба ће трајати до 24. новембра, пружајући довољно времена свим заинтересованима да доживе креативност и вештину младих талената. Галерија Центра за културу Свилајнац биће отворена радним данима од 8 до 20 часова, пружајући прилику да се дубље упустите у свет сценског костима.

Ова изложба је прилика да се истакне значај уметничког израза и креативности у области костима и моде. Студенти су под менторством Љиљане Петровић стварали и развијали своје вештине, а резултати њиховог труда и рада сада су изложени на једном месту.

Костим/модул сценски костим је област која захтева прецизност, маштовитост и изражавање кроз дизајн и израду костима. Изложба ће сигурно привући све љубитеље уметности и моде, али такође ће пружити прилику и за размену искустава и идеја између студената, ментора и публике.

Ово је још један пример како се уметност и креативност промовишу у локалној заједници. Сви су позвани да посете изложбу и подрже младе уметнике у њиховим настојањима да се изразе кроз сценски костим.

Овај текст је подржан од стране Општине Свилајнац

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *