Градови СрбијеНовостиСело

КУД „Синђелић“ Свилајнац осваја златну плакету Централног савеза аматера у култури Србије

Лепе вести стижу из Обреновца, где је КУД „Синђелић“ из Свилајнца награђен престижном златном плакетом од стране Централног савеза аматера у култури Србије. Ово признање представља висок ниво достигнућа и резултат је преданог рада и страсти чланова културно-уметничког друштва.

Свилајначки ансамбл, познат по својој аутентичности и изузетном доприносу очувању културне баштине, заслужено је добио ово престижно признање. КУД „Синђелић“ већ дуги низ година активно доприноси културном животу заједнице, а златна плакета само потврђује квалитет њиховог рада.

Централни савез аматера у култури Србије посебно је наградио КУД „Синђелић“ за изузетан допринос очувању традиције и уметничког израза. Ово признање није само похвала за прошле успехе већ и подстицај за даље залагање и развој културних активности у Свилајнцу.

Чланови ансамбла, као и читава локална заједница, поносни су на постигнуће КУД-а „Синђелић“. Ова златна плакета представља симбол посвећености, уметничког израза и заједништва које ово културно друштво негује. Очекује се да ће овај успех додатно инспирисати чланове ансамбла да наставе с истим ентузијазмом и постигну још веће успехе у будућности.

Овај текст је подржан од стране Општине Свилајнац

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *