Градови СрбијеНовостиСело

Магија театра за најмлађе: „Шашави обућар“ одушевљава децу у Центру за културу Свилајнац

Центар за културу Свилајнац је у протекла два дана био домаћин чаробног света позоришта за најмлађе, представом „Шашави обућар“. Ова узбудљива представа изведена је уз подршку организације ХОД – Хајде обрадуј дан, чији су талентовани глумци успели да унесу радост и смех међу малишане из Свилајнца и околних насеља.

Догађај је одржан у Дому културе Војска и Центру за културу Свилајнац, где су деца имала прилику да уживају у маштовитим ликовима, шареним костимима и узбудљивим причама. Ова интерактивна представа подстиче дечју креативност и имагинацију, стварајући незаборавно искуство за најмлађе чланове заједнице.

Данашњи дан доноси наставак чаролије јер ће се „Шашави обућар“ извести у Бобову и Кушиљеву. Деца у овим насељима имају прилику да доживе исто узбуђење које су доживели њихови вршњаци у Свилајнцу.

Ова иницијатива Центра за културу Свилајнац, заједно са подршком организације ХОД, доприноси културном обогаћивању локалне заједнице и промовише љубав према уметности међу најмлађима. Позориште има моћ да инспирише, едукује и спаја људе, а овакви догађаји постају незабораван део дечјег одрастања.

Позивамо све заинтересоване родитеље, баке, деке и најмлађе да се придруже овој чаробној авантури. „Шашави обућар“ је представа која подстиче смех, маштовитост и заједништво, стварајући тренутке који ће остати урезани у сећање малишана из Свилајнца и околине. Видимо се на представи!

Овај текст је подржан од стране Општине Свилајнац

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *