Градови СрбијеНовостиСело

Министарка Дарија Кисић Тепачевић посетила дечја игралишта у Рековцу

Данас је министарка за бригу о породици и демографију Србије, Дарија Кисић Тепавчевић, посетила општину Рековац. Током посете, заједно са делегацијом општине Рековац, обишла је Основну школу „Душан Поповић“ у Драгову и Жупањевцу. У двориштима ових школа, средствима Министарства за бригу о породици и демографију Србије, изграђена су дечја игралишта која су представљена током обиласка.

Министарка се током посете дружила са децом из поменутих школа, истичући да ће Министарство и у наредном периоду наставити са улагањем у изградњу бољих услова за најмлађе суграђане. Ова иницијатива има за циљ пружање сигурних и инспиративних простора за игру, доприносећи тако квалитету живота деце у општини Рековац.

Председник општине Рековац, др Александар Ђорђевић, изразио је захвалност министарки Кисић Тепавчевић на разумевању потреба локалне заједнице и подршци у стварању бољих услова за одрастање деце. Бескрајна захвалност је упућена у име свих малишана који ће уживати на новим игралиштима, чиме се додатно унапређује друштвени и физички развој најмлађих становника Рековца.

Овај текст подржава Општина Рековац

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *