Градови СрбијеНовостиТуризам

Наградно путовање за ученике општине Свилајнац:“ПРЕТВОРИ ЗНАЊЕ У ПУТОВАЊЕ“

Општина Свилајнац и ове године наставља са својом хвалевредном иницијативом организовања наградног путовања за ученике средњих школа. Под називом „ПРЕТВОРИ ЗНАЊЕ У ПУТОВАЊЕ“, ово путовање пружа јединствену прилику за едукацију и културно обогаћивање за укупно 30 ученика.

Циљ овог програма је награђивање ученика који су се истакли својим успехом, владањем и редовним похађањем наставе. Као и претходних година, критеријуми за одабир ученика остају исти, постављајући високе стандарде за учешће.

Путовање, које финансира Општина Свилајнац, већ се организује 11. пут, што сведочи о његовом успеху и значају за локалну заједницу. Планирано је да се одржи од 18. до 21. априла 2024. године.

Ученици ће имати прилику да посете три европска града – Праг, Беч и Будимпешту, где ће се упознати са богатом културном баштином, историјским знаменитостима и савременим достигнућима ових метропола.

Петнаест ученика из Средње школе „Свилајнац“ и петнаест ученика Пољопривредно-ветеринарске школе, који ће бити одабрани путем конкурса, имаће привилегију да уживају у овом незаборавном искуству.

Сви заинтересовани ученици имају прилику да се пријаве на овај конкурс до 8. марта и тако стекну шансу да буду део ове изузетне образовне иницијативе која омогућава да се знање претвори у незаборавно путовање.

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *