Градови СрбијеНовостиСело

Нови путни правци и припреме за зимску сезону – Преглед радова у општини Деспотовац

Председник Привременог органа општине Деспотовац, др Златко Марјановић, обишао је радове на реконструкцији пута Стењевац-Водна, чиме је обележен још један корак у обнови саобраћајне инфраструктуре у овом делу општине. Овај пројекат део је ширег плана обнове путне мреже која води од Дворишта, преко Стењевца, Водне, Сладаје, Пањевца до Липовице, и налази се у завршној фази.

Председник Марјановић истакао је важност обнове ових путних праваца, истовремено се осврћући на друге пројекте у општини. Асфалтирање пута кроз насеља Пањевац и Липовица већ је завршено, док су у току радови на банкинама у селу Липовица.

Када је реч о будућим пројектима, председник Марјановић је најавио обнову пута за Ресавску пећину у наредној години. Општина Деспотовац је аплицирала за два путна правца: први је већ остварен, док други води кроз село Стрмостен. Циљ је унапредити приступне путеве и допринети бољој повезаности општине са суседним градовима.

Председник Марјановић је такође поменуо да ће се посветити локалним путевима у наредним годинама, препознајући потребу за њиховом обновом. Такође је најавио смотру свих машина које ће учествовати у зимској служби, како би се осигурало да општина буде спремна за предстојећу зимску сезону.

Председник Марјановић је завршио изјаву подсећањем на своје изборне обавезе, обећавајући грађанима општине Деспотовац да ће њихова очекивања бити испуњена кроз напоре да се реализују пројекти који су од важности за заједницу. Такође је позвао грађане да изађу на изборе и да заједно раде на бољој будућности општине.

Овај текст је подржан од стране Општине Деспотовац

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *