Градови СрбијеНовостиСело

Инспиративна радионица сликања у Витошевцу: Изазов изласка из зоне комфора

У суботу, 11. новембра, у 17:00 у Црквеном конаку Витошевац, одржаће се инспиративна радионица под називом „Изађи из зоне комфора и сликај са мном“. Ова креативна иницијатива, организована од стране Туристичке Организације Општине Ражањ, има за циљ подстицање креативности и уметничког израза међу женама села Витошевац.

Милена Ранђеловић, драга суграђанка и организатор радионице, делиће своје уметничко искуство с учесницама, наглашавајући да свако може створити ремек-дело без претходног искуства у сликању. Радионица је прилика за жене са села да нађу време за себе, изађу из својих свакодневних рутина и истраже своје креативне потенцијале.

Након завршетка радионице, настала уметничка дела биће понуђена на продају, а сав приход ће бити дониран цркви Св. Петке у Витошевцу, заштитници мештана овог села. Ова хуманитарна димензија доприноси заједничком циљу подршке локалној заједници и очувању културне баштине.

Туристичка Организација Општине Ражањ позива све заинтересоване да подрже ову иницијативу и да заједно пруже подршку женама из Витошевца, док Милена Ранђеловић остварује своју идеју о јединственој и инспиративној радионици. Овакве активности не само што подстичу креативност, већ и јачају заједништво и солидарност унутар локалне заједнице.

Овај текст је подржан од стране Општине Ражањ

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *