Градови СрбијеНовости

Новогодишњи вашар у Рековцу: Традиција, креативност и локални дух

У духу празничне еуфорије, општина Рековац се спрема за свој годишњи Новогодишњи вашар, догађај који спаја локалне произвођаче, уметнике и заједницу у веселом окупљању. Организован од стране Туристичке организације општине Рековац, уз снажну подршку Пољопривредно-ветеринарске школе са домом ученика, Културног центра, општине Рековац, вртића и основних школа из Левча, овај вашар обећава богат садржај и незаборавно искуство за све посетиоце.

Догађај ће се одржати у петак, 29. децембра, од 10 до 14 часова, у простору бивше Комерцијалне банке у Рековцу. Ево шта вас очекује на овом веселом окупљању:

Изложба производа локалних произвођача: Посетиоци ће имати прилику да истраже разнолику понуду производа локалних предузетника, од традиционалних посластица до уникатних рукотворина.

Креативни радови деце из школе: Ученици Пољопривредно-ветеринарске школе са домом ученика представиће своје креативне радове, доносећи освежење и оригиналност на вашар.

Новогодишњи украси: Вашар ће бити украшен шареним новогодишњим украсима, пружајући посетиоцима прилику да унесу празнични дух и у своје домове.

Аниматори за најмлађе: Деца ће имати прилику да уживају у забавном програму са аниматорима, стварајући незаборавне успомене и радујући се празницима.

Кувано вино и ракија: Посетиоци ће моћи да се угреју уз мирисно кувано вино и домаћу ракију, стварајући топлу и пријатељску атмосферу.

Овај догађај не само да слави празничну сезону већ и промовише подршку локалним заједницама и предузетницима. Новогодишњи вашар у Рековцу представља прилику да се окупите са породицом и пријатељима, подржите локалну економију и прославите заједништво које празнична сезона доноси.

Овај текст подржава Општина Рековац

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *