Градови СрбијеНовости

Обележен дан Предшколске установе „Рада Миљковић“ у Деспотовцу

У понедељак, 5. фебруара 2024. године, у просторијама Предшколске установе „Рада Миљковић“ у Деспотовцу, свечано је обележен Дан ове установе уз пригодан програм који су приредили деца и васпитачи.

Директорка вртића, Верица Стојковић, прва је обратила присутнима, истичући значај овог дана и рада установе у целини. Након уводних речи, деца из вртићких и предшколских група представила су своје тачке, чиме су одушевила присутне својом креативношћу и веселошћу.

У склопу обележавања, васпитачи су припремили и посебну представу за децу, која је изазвала осмехе и одушевљење код малишана.

Уз присуство председника Општинске Скупштине Деспотовац, Николе Николића, и заменика председника општине Деспотовац, Немање Радовановића, овај важан догађај био је прилика да се још једном истакне важност рада предшколских установа и бриге о најмлађима у заједници.

Обележавање Дана Предшколске Установе „Рада Миљковић“ у Деспотовцу остаје као још један драгоцен тренутак у животу деце и целокупне заједнице, истовремено подсећајући на важност образовања и васпитања у раном детињству.

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *